14:14

Welcome Guest | RSS
Section categories
Asmeniškumai [7]

Raktažodžiai
antivirus karštis rašymo_greitis spausdinimo_greitis. teksto_rinkimas vejarode horoskopai nebaigtas_dienorastis pasigaminti_portable html_lenteles lenteles em pixel point hide_folder paslepti. paslepti_aplanka nuorodos nuorodos_html doremi islandija HTML5 oracle Virtual Box virtualus_kompiuteris

Tag Board
50

Statistics

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0

Main » 2014 » September » 21 » JUODOJI HOROSKOPŲ PUSĖ
18:52
JUODOJI HOROSKOPŲ PUSĖ

Vaikystėje pas močiutę nusirašiau nuo kažkokios knygos. visi horoskopiniai ženklai vos ne auksiniai, o va paslėptoji pusė tokia:

juodoji horoskopų pusė

avinas

agresyvus iki kraštutinumų, karingas, žiaurus ir primityvus.protinis vystymasis sulėtėjęs, sunkiai įsimena paprasčiausius dalykus. jei tik sugeba, dažnai pridaro kiaulysčių.paprastai jis užimtas tuo, kad ieško naujų „vartų“.vulgarus, nesiorientuoja  kur kalbėt atvirai, o kur nutylėt. mėgsta alų ir sūrų užkandį. dėl savo karingumo, ypač neblaivus, sukelia muštynes, arba įsivelia į kitų sukeltas.

šeimoje jį reikia laikyt toliau nuo pinigų, nes tuoj visus išleis, ir nesugebės paaiškinti – kur.draugijoje nuobodus, gali valandomis pasakoti savo niekam neįdomius nutikimus, visai nesidomėdamas kitais.

jautis

smulkmeniškas, nuobodus, pataikūnas ir skundikas.gyvenime žiūri iš kur „vėjas pučia“, klauso viršininkų. tai aktoriška natūra: vaizduoja altruistą, o jei tai moteris – kankinę. širdy save laiko pasaulio bamba, kitus mėgsta niekinti.  mėgsta turtą, kaupia nuolat, slapta. nuo savo artimo gali nuvilkti paskutinius marškinius. egocentriškas su sadizmo polinkiais; terorizuoja ir save patį – nuo vaikystės iki grabo, nors iš pažiūros jis malonus ir mandagus. nepasitiki niekuo, net savimi. šturmuoja visas privilegijas, prie kurių tik prilenda.

dvyniai

amžini vaikai ir intelekte ir jausmuose.bręsti dažnai atsisako, dažnai  parazituoja ant kieno nors galvos iki amžiaus galo.labai mėgsta šnekėti „iš tuščio į kiaurą“. mažai skaito, bet turi savo nenuginčijamą nuomonę apie viską, nors pats ją keičia bent 10-12 kartų per savaitę.. brandesniame amžiuje tampa svajotojas, fantazuotojas, nepakeliąs nei protinės nei fizinės įtampos.labai mėgsta svečius, bet vaišina juos tik arbata ir saldainiais, o pagrindinai – savo plepėjimu. dažnai jie aktoriai arba rašytojai.

vėžys

susiformavęs nevykėlis, konservatorius, oportunistas. niekas negali pakeisti jo įsitikinimų, tačiau jis negaili laiko ginčams.taip jis siekia sugluminti oponentus, parodyti savo išmintį. iš baimės gali pulti pirmas, bet, pajutęs pavojų, sprunka į ramią vietelę.nors iš tikrųjų jis visų bijo, mėgsta būti vienas, o vaizduodamas padėties šeimininką, gali „sudirbti“, apjuodinti visus.

liūtas

nuo vaikystės mėgsta girtuokliauti ir prievartauti. vaikystėje prievartauja pinigus iš tėvų, o vėliau – iš draugų, pažįstamų.jo beribis išdidumas ir savimyla gali užnuodyt gyvenimą kiekvienam šalia jo esančiam. jo godumas ištuštins bet kurią kišenę.jei jam nepavyksta, kad pasaulis suktusi apie jį, labai graužias ir liesėja, nors ir šiaip nelinkęs storėti.jo tikėjimas savo verte ir neklystamumu – nepajudinamas.

mergelė

turi dramblio didybę ir triušio protą.smulkmeniška, šykšti, nuobodi ir valdinga.jos pedantizmas nepakenčiamas.savo nuobodumu ir priekabumu gali bet ką išvesti iš kantrybės ir sužlugdyti bet kokį reikalą.nors mėgsta planuoti savo ir artimųjų veiklą,, bet tam neturi jokios fantazijos, bruka savo nuobodybę, nepaisydama protestų, viską grindžia šaltu išskaičiavimu. tai intrigų meistras.jei jos kelyje atsiras priešas, ji nenurims, kol nesumals jį ir jo giminę iki „10 kartos“.

svarstyklės

po tokiu ženklu gimsta nevykėliai: abi rankos kairės, buka klausa, silpna rega, jumoro ir savigarbos – tik pradinės užuomazgos, kaip mažo vaiko. niekad neturi nei pinigų nei sėkmės meilėje, darbe ar namuose:nemoka „sublizgėti“. patologiškai nesugeba priimti sprendimų. tokiais atvejais pradeda drebėti, išprakaituoja, net alpsta.mėgsta vaizduoti save meno žinovais, nors toje srityje nieko neišmano. dažnai rašo sentimentalius memuarus.

skorpionas

labai pavojingas net per nuotolį.neištikimi, apgaudinėja,, intriguoja, jaučia malonumą sutrypdami kitą. patologiški sadistai ir mazochistai. priemonių nesigėdi.negaili jėgų ir lėšų, kuriant gerą savo įvaizdį, kad paskui pasalūniškai smogtų į nugarą. kuria karjerą per kitų galvas. jei pasako, kad vertina tavo draugystę, gali tikėti, kad prieš valandą tave įskundė viršininkui. dievina vulg. anekdotus ir pornografiją. skleidžia gandus apie savo seksualinį pajėgumą, nuotykius. žiauriai elgias su tais, kurie prie jo prisiriša.

šaulys

dažnai atrodo, kaip džiūgaująs idiotas, nors iš tikrųjų taip ir yra. niekas negali ataušinti jų kretiniško optimizmo ir energijos, net nuo stogo nukritusi plyta..su juo pakalbėjus nors keletą  minučių, norisi kuo greičiau ir skaudžiau jį pribaigti. nuo vaikystės mėgsta primesti kitiems savo draugystę ir savo kvailas idėjas.tai agresyvus optimistas, bendrame gyvenime sudarąs daugybę problemų. mėgsta meluoti, išgalvoti,daugiausia su gerais tikslais ( bent jis taip supranta). mėgsta minią, triukšmingus sambūrius, vietas, kur galima veltui pasilinksminti.

ožiaragis

žiaurus, šaltas ir beširdis, kaip aisbergas. namie žandaras, darbe – tironas. tame mato gyvenimo prasmę, kimba prie smulkmenų, visai neturi jumoro jausmo. muša vaikus, terorizuoja sutuoktinį.traukiasi tik prieš fizinę jėgą ir psichinį spaudimą.intelektualia – primityvas:be fantazijos, polėkio, kerštingas, išlaikąs atmintyje piktą, niekam niekad nieko neatleidžia.. retas didybės manijos su nepilnavertiškumo kompleksu ir minimaliais protiniais bei psichologiniais sugebėjimais derinys. dėl to visada taikosi būti viršininku.

vandenis

fantazuotojas ir svajotojas, visiškai atitrūkęs nuo realaus gyvenimo. niekada negrąžina pasiskolintų pinigų, nes vos paskolinęs juos tuoj išleidžia ir pamiršta. niekad nevykdo pažadų, nemėgsta darbo. už nugaros apipila purvu, apkalba net savo artimuosius. mėgsta kaupti vulgarią fantastiką. atostogas praleidžia bet kokioje „skylėje“, nes tam skirtus pinigus jau būna išleidęs. mėgsta kurti žmonijos gelbėjimo projektus, o jų – begalės

žuvys

negali gyventi be apgaulės ir niekšybių. meluoja tiek, kad pats pasiklysta tarp tiesos ir išgalvojimų. prieštarauja pats sau, nuolat išsisukinėja, nors iš to neturi jokios naudos .mėgsta raustis kitų „nešvariuose baltiniuose“, vaizduodamas save žmogaus gyvenimo analitiku, o po  mėgaujasi viešindamas svetimas paslaptis.nemėgsta darbo, jokios veiklos ir negali jo priversti.

 

 

 

Category: Asmeniškumai | peržiūros: 850 | Parašė: Bagmamka | Tags: horoskopai | Rating: 5.0/1
Total comments: 1
1 feny  
0 Spam
labai linksmai :D

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]
Search

Užrašinė

Entries archive

Galima aplankyti
  • Bagmamka-Irena Urte in Facebook
  • uCoz Textbook
  • Video Tutorials
  • ankstesni Pipirai



  • Prisijungimas

    Copyright MyCorp © 2024Free web hostinguCoz

    %